5 aprilie 2010

Brasov

Acest weekend am lipsit pentru ca  petrecut Pastele intr-un mod diferit si anume m-am bucurat din plin de aerul si inaltimile muntilor. A fost suficient de dragut si putin cam frig, tipic zonelor montane, dar in principiu m-am bucurat de faptul ca am facut ceva diferit, am respirat alt aer, mult mai curat si am vazut alti oameni.
Busteniul este un orasel mic, cu oameni modesti si civilizati. Este un orasel foarte curat si intretinut. Am petrecut 2 nopti aici, unde m-am simtit bine si am avut parte de toate conditiile. O sa mai revin probabil.


Ultima zi, inainte de plecare spre casa, am luat putin la picior Brasovul si vreau sa va spun ca m-a impresionat extraordinar de mult. In primul rand, dupa parerea mea, este cel mai curat oras din Romania, cel mai bine organizat din punct de vedere al circulatiei, iar oamenii mi se par calzi, la fel de civilizati si atenti. Trecusem de cateva ori prin Brasov dar niciodata nu vizitasem Biserica Neagra sau Piata Sfatului cu porumbeii ei. E impresionant cati porumbei erau acolo si cum toata lumea le arunca arpacas sa faca poze cu ei. Magazinele si cafenelele erau ordonate si la fel de curate. Pentru ca eram presati de timp, am hotarat sa lasam pe alta data o urcare la Panoramic (aici este inscriptionat numele Brasov) sau pe Tampa (de aici se vede tot orasul Brasov), dar urmatoarea escapada aici va fi cu siguranta. Am facut cateva poze si le voi atasa si pentru ochisorii vostri.




































2 comentarii:

  1. Foarte tare! Ma bucur ca te-ai simtit bine si sa stii ca ti-am simtit lipsa ... :*

    RăspundețiȘtergere
  2. superb orasul. daca m-as muta vreodata de aici as alege Brasovul fara nicio problema. multumesc de comentariu :*

    RăspundețiȘtergere