24 februarie 2010

love happens II

undeva "mai jos", intr-o alta postare, am mai atins subiectul acesta dar sub alta forma, nicidecum una detaliata, si m-am hotarat de data aceasta sa dezvolt putin sentimentul trait in general de noi toti, numit dragostea. stateam in pat, cu castile la urechi, si tocmai urma o piesa in playlist-ul meu, expresiv de frumoasa si adevarata. ma gandeam ca fiecare omulet caruia ii bate inimioara a trecut prin acest "joculet" si a "savurat" tot ce inseamna devotament, iubire, placere, ratiune, risc, incredere, loialitate, respect si-un "te iubesc".. stiu, sunt multe cuvinte care se contopesc intr-unul singur, si acela, dragostea. poate nu am enumerat chiar toate cuvintele, poate nu vorbesc destul de expresiv despre asta, dar stiu sigur un lucru: dragostea nu se descrie, dragostea n-are definitie, dragostea n-are limite sau margini; dragostea se simte, se respira, atinge cele mai neintalnite culmi si te arunca in cel mai puternic tremurat. te face sa zbori spre cei mai frumosi fluturasi (atunci cand tu doar ii simti in stomac), iti duce inima catre cele mai periculoase serpentine, iti inchide ochii si te face sa plutesti printre cele mai inmiresmate trairi. toti ne punem intrebarea: oare mai exista dragostea adevarata? DA oameni buni, chiar exista. dragostea exista in cele mai neobisnuite lucruri; exista intr-un zambet "aruncat" in graba, exista intr-o piesa de la radio, exista in glumele si rasetele oamenilor din jurul nostru, exista in ochii tipei/tipului care te-a privit cand ai urcat azi dimineata in graba in autobuz sau tramvai, exista in ridurile batranilor care acopera bancile bulevardelor, exista in copii care-si flutura coronitele in pauza de la fara 10, exista in toate melodiile lente care-ti aduce aminte de ea/el, dragostea exista in NOI, stand ascunsa in ochi, sub pielea noastra si se hraneste cu fiecare bataie a inimii.

Inainte de-a posta piesa care imi place enorm de mult si e numai potrivita acestui post, mi-ar place sa stiu si parerea voastra legata de aceasta tema.

p.s. dragostea traieste prin mine, iubindu-te pe tine

2 comentarii:

  1. super frumos spus ... mereu intru pe blogul tau dar nu las comentarii si nu cred ca sunt singura care face asta.... cert e ca ai cuvintele la tine si cuvintele, propozitiile, frazele din fiecare postare STIU SIGUR ca provin din suflet ... Ce e mai frumos decat dragostea? Nimic! E singurul sentiment care te face sa urci orice munte si sa atingi varful brazilor inalti ... nu cred ca exista cuvant sau macar termen de comparatie pt DRAGOSTE.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate. am fi inutili fara de iubire, si sa nu uitam, ca fiecare dintre noi, am inrodit din cel mai frumos boboc, si acela fiind dragostea

    RăspundețiȘtergere